AZ

Meteoroloji haritayı güncelledi! 6 ile uyarı: Kuvvetli olacak

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Hava sıcaklıklarının yanında 6 ile sarı kodlu rüzgar uyarısı da verildi.











Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.Haberin Devamı
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara’nın güneyi, Kuzey Ege kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güney ve doğusunda kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
MARMARA VE EGE'YE UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Marmara'nın güneyi ile kıyı Ege'de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli, kısa süreli fırtına şeklinde yarın gece yarısına kadar etkili olacağı öngörülüyor.Haberin Devamı
Çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
SARI KOD VERİLDİ
Aydın, Bursa, İzmir, Balıkesir, Çanakkale'ye ve Manisa'ya sarı kodlu rüzgar uyarısı verildi.






MARMARAAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, güney kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
EDİRNE 20°C, 35°CAz bulutlu ve açık
İSTANBUL 22°C, 28°CAz bulutlu ve açık
KIRKLARELİ 19°C, 32°CAz bulutlu ve açık
KOCAELİ 21°C, 31°CAz bulutlu ve açık
EGEAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
A.KARAHİSAR 13°C, 28°CAz bulutlu ve açık
DENİZLİ 20°C, 36°CAz bulutlu ve açık
İZMİR 22°C, 34°CAz bulutlu ve açık
MUĞLA 20°C, 37°CAz bulutlu ve açık
AKDENİZParçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz ile Isparta, Burdur çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinin, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
ADANA 25°C, 34°CParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ANTALYA 28°C, 36°CParçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıHaberin Devamı
HATAY 24°C, 29°CParçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ISPARTA 18°C, 31°CParçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
İÇ ANADOLUParçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, güney ve doğusunda kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
ANKARA 15°C, 30°CParçalı ve az bulutlu
ESKİŞEHİR 15°C, 29°CParçalı ve az bulutlu
KONYA 16°C, 27°CParçalı ve az bulutlu
SİVAS 11°C, 25°CParçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
BATI KARADENİZParçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BOLU 12°C, 28°CParçalı ve az bulutlu
DÜZCE 16°C, 30°CParçalı ve az bulutluHaberin Devamı
SİNOP 21°C, 28°CParçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ZONGULDAK 16°C, 24°CParçalı ve az bulutlu
ORTA ve DOĞU KARADENİZParçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
AMASYA 16°C, 29°CParçalı bulutlu
ARTVİN 16°C, 25°CParçalı ve az bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
SAMSUN 21°C, 31°CParçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
TRABZON 21°C, 27°CParçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
DOĞU ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimleri ile Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.Haberin Devamı
ERZURUM 9°C, 25°CParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
KARS 9°C, 21°CParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
MALATYA 15°C, 32°CParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
VAN 12°C, 26°CParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
GÜNEYDOĞU ANADOLUAz bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR 21°C, 38°CAz bulutlu ve açık
GAZİANTEP 21°C, 36°CParçalı ve az bulutlu
SİİRT 24°C, 37°CAz bulutlu ve açık
ŞANLIURFA 26°C, 38°CAz bulutlu ve açık

Seçilən
34
11
milliyet.com.tr

10Mənbələr