AZ

Kolpaçino 3. Devre filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kolpaçino 3. Devre filmi ne zaman çekildi?

Kolpaçino 3. Devre filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 2016 yılında vizyona giren film, daha önce de televizyon ekranlarında yer almıştı. Peki, Kolpaçino 3. Devre filminin oyuncuları kimler? Kolpaçino 3. Devre konusu nedir? İşte detaylar…








1/4












Kolpaçino 3. Devre oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino 3.Devre filmi, 2016 yılında vizyonda girdi. Komedi türünde yer alan film, başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyenlerin dikkatini çekiyor. Filmde, Özgür’ün başına gelenler izleyenleri güldürecek şekilde ele alınıyor. Peki, Kolpaçino 3. Devre filminin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?














2/4












KOLPAÇİNO 3.DEVRE KONUSU NEDİR?
Kolpaçino Bomba'nın devamı olan filmde, 5-6 sene sonrası işleniyor. Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.















3/4












KOLPAÇİNO 3. DEVRE OYUNCULARI KİMDİR?
Yazarlığını ve yönetmenliğini Şafak Sezer'in yaptığı Kolpaçino 3.Devre, 11 Mart 2016 tarihinde gösterime girmişti. Filmde, bir önceki film olan Kolpaçino: Bomba karakterleriyle yola devam edilmiştir. Şafak Sezer’e kadroda Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü eşlik ediyor.





4/4

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
1
milliyet.com.tr

1Mənbələr