AZ

Galatasaray'dan transfer bombası! Orta sahaya dünya yıldızı

Galatasaray'ın orta saha transferinde hedef yükselttiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, dünyaca ünlü futbolcuyu gündemine aldığı aktarıldı.











Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'yi transfer eden sarı-kırmızılıların, orta saha kurgusuna dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu dahil etmek istediği öne sürüldü.Haberin Devamı
Süper Lig devinin, yıldız futbolcunun kulübü ve menajeriyle temasa geçtiği kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Atletico Madrid forması giyen Rodrigo De Paul'un peşine düştü.






Sarı-kırmızılı kurmayların, Arjantinli futbolcunun transfer sürecini gizli bir şekilde yürüttüğü öğrenildi. Galatasaray'ın Rodrigo De Paul için hem Atletico Madrid hem de oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mert Günok: Bu takım çıtayı artık daha yukarıya koymalı
Haberi Görüntüle




30 yaşındaki orta sahanın transferi için yapılan ilk görüşmelerde olumsuz bir durum yaşanmadığı kaydedildi.






Rodrigo De Paul, geride kalan sezonda Atletico Madrid formasını 48 maçta terletti. Arjantinli futbolcu bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli orta saha, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.Haberin Devamı
Rodrigo De Paul'un Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 30 milyon euro.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat kadrosu belli oldu! Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu ve İlkin Aydın kararı
Haberi Görüntüle




Racing Club altyapısında yetişen Rodrigo De Paul daha sonra Valencia ve Udinese'de oynadı. Atletico Madrid, 2021-2022 sezonu başında Rodrigo De Paul için 35 milyon euro bonservis bedeli ödedi.
30 yaşındaki orta saha, Arjantin Milli Takımı'nda 67 karşılaşmada şans buldu. Rodrigo De Paul bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Beşiktaş'a dev kule! Felix Uduokhai İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
46
milliyet.com.tr

1Mənbələr