AZ

Galatasaray'da Kazımcan Karataş'a sürpriz talip! Süper Lig ekibine takas önerisi

Galatasaray'ın genç futbolcusu Kazımcan Karataş'a Süper Lig'den talip çıktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu transferde takas önerisi sunduğu ortaya çıktı.











Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların genç futbolcusu Kazımcan Karataş için Süper Lig ekibinin devrede olduğu öne sürüldü.Haberin Devamı
Sarı-kırmızılıların, genç futbolcusu için dikkat çeken bir takas önerisinde bulunduğu aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray forması giyen Kazımcan Karataş'a Süper Lig ekibi Göztepe talip oldu.
Galatasaray'ın Kazımcan Karataş karşılığında Uğur Kaan Yıldız'ı istediği belirtildi. Sağ bekte görev alan 21 yaşındaki genç futbolcu için resmi temasların başladığı vurgulandı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Abdullah Avcı'dan Attila Szalai cevabı! 'Ozan Tufan, Dorukhan Toköz gibi'
Haberi Görüntüle




Kazımcan Karataş, geride kalan sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Ankaragücü'nde geçirdi. 21 yaşındaki sol bek, geride kalan sezonda toplam 24 maçta forma şansı buldu.
Genç futbolcunun, Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kazımcan Karataş'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin euro. Altay altyapısında yetişen Kazımcan Karataş, 2022-2023 sezonu başında 1 milyon 140 bin euro bedelle sarı-kırmızılılara imza attı.Haberin Devamı
UĞUR KAAN, FENERBAHÇE ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Galatasaray'ın Kazımcan Karataş karşılığında Göztepe'den istediği Uğur Kaan Yıldız, geride kalan sezonda kiralık olarak Ümraniyespor forması giydi. 21 yaşındaki sağ bek, kırmızı-beyazlı takımda 31 maça çıktı. Uğur Kaan Yıldız, bu müsabakalarda 4 gol ve 3 asist üretti.
Uğur Kaan Yıldız'ın Göztepe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 21 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri 1 milyon euro.
Fenerbahçe altyapısında yetişen Uğur Kaan Yıldız, 2021-2022 sezonunda Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. Göztepe, 2022-2023 sezonu başında 1 milyon TL karşılığında genç sağ beki kadrosuna kattı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Thomas Reis: Taraftarımızla buluşmayı dört gözle bekliyorum!
Haberi Görüntüle







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep FK, Quentin Daubin'i transfer etti!
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
54
milliyet.com.tr

1Mənbələr