RU

EURO 2024'te kritik maç öncesi Hollandalı gazeteciden Milli Takım'a uyarı! Arda Güler itirafı

Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye kozlarını paylaşacak. Bu dev müsabaka öncesinde Hollanda'dan çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar....











Milli Takımımız ile Hollanda, EURO 2024'te yarı finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak. Kritik mücadele öncesi heyecan giderek artarken Goal Hollanda'dan Rian Rosendaal Hollanda-Türkiye maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu:Haberin Devamı
'DURAN TOPLAR TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ'
Hollanda'nın topa daha çok sahip olacağı ve Gakpo, Simons ve Malen ya da Bergwijn gibi oyuncularla hücum etmeye çalışacağı bir maç bekliyorum. Türkiye sayıca geride duruyor ve rakibini bekliyor. Avusturya maçında da gördüğümüz gibi, duran toplar Türkiye için önemli olacak.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Spor Hukuku Uzmanı Anıl Dinçer, UEFA’nın Merih Demiral kararını değerlendirdi: Şaibeli
Haberi Görüntüle




İLK GOLÜN ÖNEMİ
Eğer Türkiye yine hızlı bir gol atarsa Hollanda'nın işi çok daha zor olacak. Özellikle tribündeki çok sayıda Türk taraftarın desteğiyle işler karışabilir. Ama Hollandalılar ilk golü atarsa ​​işler çok daha kolay olacak. Eğer Hollanda ilk golü atarsa 2. turdaki Romanya maçındaki gibi oldukça rahat bir şekilde kazanmasını bekliyorum.
Üç gol atan Gakpo, kanatlarda Bergwijn veya Malen ve biraz daha derine düşecek forvet Memphis Depay var. Denzel Dumfries sağ kanattan atak yapacak ve Xavi Simons işin yaratıcılık kısmını üstlenecek.Haberin Devamı






'ONLARA DİKKAT EDİN'
Jerdy Schouten ve Tijijani Reijnders, Romanya karşısında orta sahada, savunmada ve hücumda mükemmeldi. Türkiye karşısında başlayacaklarından eminim, bu yüzden onlara dikkat edin, çünkü bu takım için önemliler. Virgil van Dijk, her zaman güvenilir olan Stefan de Vrij'in yardımıyla savunmaya liderlik edecek. Matthijs de Ligt bir kez daha yedek kulübesinde olacak.
'FARK YARATABİLECEK BİRİ'
Arda Güler kesinlikle şu anda en popüler Türk oyuncu. Çok genç ama çok yetenekli ve şimdiden Real Madrid'de büyük bir isim. Büyük sahnede kendini kanıtlamak isteyeceğine eminim. Rakibin üstünlük kurmaya çalışacağı bir maçta Türkiye adına fark yaratabilecek biri. Hakan Çalhanoğlu'nun cezası bitti ve orta sahada önemli bir isim olacak.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Cristiano Ronaldo, Almanya'da kabusu yaşadı! EURO 2024'te büyük hayal kırıklığı
Haberi Görüntüle




'SESSİZ AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU'
Orkun Kökçü, Feyenoord'da oynadığı için tanınıyor. Ne yazık ki Hollanda karşısında cezalı. Bir de Eredivisie'de forma giyen ve hala akıcı bir şekilde Hollandaca konuşan sol bek Ferdi Kadıoğlu var. Belki biraz sessiz bir oyuncu ama Türkiye için çok önemli bir oyuncu gibi görünüyor.
Malen, Romanya karşısında zaten sürpriz bir başlangıç ​​yapan Bergwijn'in yerine oynayacak. Malen Salı günü mükemmel bir performans sergiledi ve 2 gol attı. Ronald Koeman'ın Türkiye karşısında ona şans vermesini bekliyorum. Gakpo ve Malen'in kanatlarda önemli rol oynayacağı 4-3-3 sistemiyle sahada olacağını tahmin ediyorum.Haberin Devamı
Kesinlikle Gakpo ve Malen. Gerçekten hızlılar ve Türk savunmasına kanatlarda birçok sorun yaşatabilirler. Bu ikisini pek hareket ettirmezseniz yarı finale çıkma şansınız yükselecek.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral kararına kınama! 'Haksız, hukuksuz, adaletsiz'
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Избранный
42
milliyet.com.tr

1Источники