RU

SON DAKİKA | Galatasaray'da olağanüstü genel kurul! Yönetim yetki istiyor, Erden Timur sürprizi

Galatasaray'da olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştiriyor. Yönetim, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda üyelerden yetki istiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte görevinden ayrılan Erden Timur ile ilgili gelişme yaşandı.











Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amacıyla olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştiriyor.Haberin Devamı
Sarı-kırmızılı kulübün İstanbul'daki Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki toplantısında çoğunluğa bakılmadı. Olağanüstü genel kurul toplantısı Galatasaray YouTube hesabından canlı olarak yayınlanıyor.







CANLI |





09:40
06 Temmuz 2024


ERDEN TİMUR KONUŞACAK MI?


Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak genel kurulda eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un da konuşma yapabileceği öğrenildi. Son olarak bir YouTube kanalına çıkan Timur’un kongrede de söz alabileceği bildirildi.

 
 


























09:40
06 Temmuz 2024


YETKİ İSTENECEK


Kulüp yönetimi, genel kurul üyelerinden; Galatasaray Adası, Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz'da inşaatı devam eden yeni kamp tesisleri, Büyükçekmece arazisi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Kalamış Tesisleri, Burhan Felek Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu, Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri, Beyoğlu Hasnun Galip Binası ve Küçükçekmece kürek tesislerinde faaliyetlerin yürütülmesi, ilgili hukuki işlem ve tasarrufların gerçekleştirilmesi bakımından 31 Mayıs 2026 tarihine kadar yetki verilmesini isteyecek.


























09:35
06 Temmuz 2024


YETKİ MADDELERİ REVİZE EDİLECEK


Başkanı Özbek’in özellikle Florya arazisi için gelen eleştirileri dikkate alarak istenen yetki maddeleriyle ilgili bazı düzenlemeler yapacağı öğrenildi. Yapılacak revizelerle beraber muhalefetin kaygılarının giderileceği belirtildi.





























Haberin Devamı




































Canlı Anlatım Özeti







ERDEN TİMUR KONUŞACAK MI?






YETKİ İSTENECEK






YETKİ MADDELERİ REVİZE EDİLECEK

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Избранный
24
milliyet.com.tr

1Источники