RU

Devrim Özkan, Lucas Torreira sessizliğini bozdu! 'Asıl hikayemizi biliyoruz'

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira (28) ile Devrim Özkan'ın (25) sürpriz birlikteliği ve sessiz sedasız ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Biten ilişkisi hakkında ilk kez konuşan genç oyuncu, eski sevgilisini övmelere doyamadı.











Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami kentinde görüntülendiği Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilgili soruya, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti. Bu sözlerle çiftin bir süredir saklamaya çalıştıkları ilişki resmiyet kazanmıştı.Haberin Devamı
Doludizgin aşk yaşayan ikili, sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla çok konuşulmuştu. Adeta her adımları olay olan ünlü çiftten geçtiğimiz ocak ayında kötü haber gelmişti.








İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lucas Torreira ile Devrim Özkan ayrılığının perde arkası! 'Rezidansından kavga, ağlama sesleri geldi'
Haberi Görüntüle




AŞK KISA SÜRDÜ!
İkilinin birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması sonrası sosyal medya hesaplarından karşılıklı takibi bıraklamaları dikkat çekmişti. Bu hamleler sonrası Torreira ile Özkan'ın ilişkisi sona erdiği ortaya çıkmıştı.





AYLAR SONRA İLK AÇIKLAMA
'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Devrim Özken, sürpriz ayrılığın üzerinden aylar geçtikten sonra ilk kez konuştu.





Dün akşam bir etkinlikte görüntülenen güzel oyuncu, biten ilişkisi hakkında '2. Sayfa'ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.




Haberin Devamı
"GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK"



O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık, ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız.












İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lucas Torreira ile ilişkisi bitmişti! Devrim Özkan'dan bikinili pozlar
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Избранный
44
milliyet.com.tr

1Источники