RU

Galatasaray transferde kesenin ağzını açtı! Manchester United'ın yıldızı için İngiltere'ye çıkarma

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önceliği olan orta saha takviyesi için rotasını yeniden İngiltere'ye çevirdi.











Galatasaray'da yeni sezon kadrosu için çalışmalar hızla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın transfer gündemindeki ilk konu, orta sahaya yapılacak takviye...Haberin Devamı
GÖZLER YENİDEN MCTOMINAY'DE
Orta saha transferini bir an önce noktalamak isteyen Galatasaray, aynı anda birçok adayla temaslarda bulunurken, rotayı daha önce görüşülen ancak sonuç alınamayan bir isme çevirdi: Scott McTominay.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Spor Hukuku Uzmanı Anıl Dinçer, UEFA’nın Merih Demiral kararını değerlendirdi: Şaibeli
Haberi Görüntüle




İskoç oyuncunun Galatasaray’a sıcak bakması iştah kabartırken, United’a sağ bek Wan Bissaka ile birlikte sunulan paket teklif kabul görmemişti. Aslan daha sonra bu paketten McTominay’ı çıkarıp sadece Bissaka’ya yönelmiş, ancak bu girişimden de sonuç alınamamıştı. Orta saha adayları arasında da benzer bir süreç yaşanınca, Cim Bom tekrar United’ın kapısını çalmaya karar verdi.






DAHA CİDDİ BİR TEKLİFLE
Üstelik Sarı-Kırmızılılar bu kez daha ciddi bir teklifle Ada’ya çıkarma yapıyor. McTominay transferini bir an önce bitirmeyi hedefleyen yönetim, kesenin ağzını açmış durumda. Transfere ayrılan bütçenin büyük kısmı, İskoç oyuncunun bonservisi için kullanılacak. Buradaki kritik nokta ise İngiliz kulübüyle yeni sözleşme imzalayan teknik direktör Ten Hag’ın McTominay hakkında vereceği karar. Hollandalı hoca onay verdiği anda, Galatasaray tecrübeli futbolcunun transferini bitirmeye çalışacak.Haberin Devamı



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
EURO 2024'te kritik maç öncesi Hollandalı gazeteciden Milli Takım'a uyarı! Arda Güler itirafı
Haberi Görüntüle




STOPERDEN 10 NUMARAYA
Manchester United altyapısında yetişen ve şu ana kadar başka hiçbir takımda oynamayan 27 yaşındaki futbolcu, İngiliz kulübünde zaman zaman stopere dahi geçse de İskoçya Milli Takımı’nda forvet arkasında rakip kaleye yakın oynatılıyor. 1.91 boyundaki oyuncu, EURO 2024’te de ülkesi adına gol atmış, ancak İskoçya’yı bir üst tura çıkarmayı başaramamıştı.
BURUK'UN PLANI HAZIR
Aslan’ın hocası Okan Buruk, McTominay’ı hem Torreira’nın savunma yükünü hafifletip, orta sahadaki direnci artırmak hem de geriden oyun kurulumunu başlatmak için kullanmayı düşünüyor. Galatasaray’ın İskoç oyuncudan sonra bir de 10 numara takviyesi yaparak orta sahayı daha da güçlendirmeyi hedeflediği, gelen haberler arasında.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Cristiano Ronaldo, Almanya'da kabusu yaşadı! EURO 2024'te büyük hayal kırıklığı
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Избранный
47
milliyet.com.tr

1Источники