RU

Galatasaray'la anılıyordu! Paul Joly'den transfer sözleri

Galatasaray ile anılan 24 yaşındaki sağ bek Paul Joly, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.











Fransa Ligue 1 ekibi AJ Auxerre'de forma giyen Paul Joly, suskunluğunu bozdu. Galatasaray ve Feyenoord'un ilgisinin bulunduğu Paul Joly çarpıcı ifadeler kullandı.Haberin Devamı
Hakkında çıkan transfer iddiaları sonrası Paul Joly, "Düzenli olarak Avrupa kupalarında oynayan kulüplerin size yaklaşması her zaman ödüllendiricidir. Bu benim kariyerimde doğru yolda olduğumu gösteriyor" dedi.
Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Paul Joly, "İlerlemeye devam edeceğim. Transfer döneminde benim için neler olacağına bakacağız. Şu anda fiziksel hazırlığıma odaklanmış durumdayım. Hazır olmak istiyorum. Şimdilik Auxerre'deyim ama bu ilgileri duymak her zaman memnuniyet verici" diye konuştu.
Fransız sağ bek, geride kalan sezonda AJ Auxerre formasını 38 maçta giydi. Sol bek ve stoperde de görev alan 24 yaşındaki savunmacı, 8 asist üretti.
Paul Joly'nin AJ Auxerre ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.Haberin Devamı
Lorient altyapısında futbola başlayan Paul Joly daha sonra Amiens'te oynadı. AJ Auxerre'in 2020-2021 sezonunda bedelsiz transfer ettiği 24 yaşındaki futbolcu, 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Fenerbahçe'de Jose Mourinho kuralları! Avusturya kampına damga vurdu
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Избранный
24
milliyet.com.tr

1Источники