AZ

Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 29 Haziran 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto'nun çekilişleri için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Haftanın üç günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenen çekilişler saat 21.30'da yapılıyor. 29 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ise araştırma konusu. Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sonuç sorgulama ekranına göz atabilirsiniz.









1/3












Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Haftanın üç günü yapılan bu çekilişte 6 şanslı numarayı doğru tahmin eden kişi büyük ikramiyeyi kazanıyor. Çılgın Sayısal Loto'nun haftanın son çekilişinde kazanan numaralar ve ödül miktarları ise araştırma konusu. İşte 29 Haziran 2024 Cumartesi günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin kazandıran numaraları, sorgulama ekranı ve ödül detayları...














2/3












SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI
Kazandıran Sayısal Loto'da haftanın üçüncü çekilişi saat 21:30'da gerçekleştirildi. Çekiliş millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarıldı.
İşte 29 Haziran 2024 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto kazanan numaralar:
8 - 40 - 46 - 47 - 57 - 84 - JOKER 12 + SÜPERSTAR 29
 















3/3












SAYISAL LOTO SORGULAMA EKRANI
Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Online üzerinden yayımlanacak. Bilet sorgulama ekranı üzerinden biletinize isabet eden ikramiye tutarını kolayca sorgulayabilirsiniz.
ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Seçilən
8
2
milliyet.com.tr

3Mənbələr