EN

ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a Liverpool talip! İstenen bonservis belli oldu

Galatasaray’da tek gündemin şu anda Barış Alper Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların yıldızına Liverpool'un talip olduğu öğrenildi.











2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken ve son olarak çeyrek finalde Hollanda’ya karşı müthiş oynayan yıldız futbolcuya İngiliz devi Liverpool’un talip olduğu öğrenildi. İngiltere’den Manchester United ve Tottenham’ın da ilgilendiği 24 yaşındaki forvet oyuncusunun Hollanda savunmasında forma giyen dünyaca ünlü isimler Virgil van Dijk ile Ake karşısında kurduğu üstünlük, kendisine hayran bırakılmasını sağladı.Haberin Devamı



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
A Milli Futbol Takımı'nın yıldızlarından duygusal veda mesajları: Ne mutlu Türk'üm diyene!
Haberi Görüntüle










Premier Lig’de Liverpool ve Manchester City forması giyen oyuncular karşısında ortaya konan üstün performans İngilizleri de şaşırttı. Liverpool’un maçtan sonra sarı-kırmızılı oyuncu için hemen çalışma başlattığı belirtildi.
Barış Alper için 30 milyon euro bonservis belirleyen sarı-kırmızılı yönetimin özellikle Hollanda maçından sonra bu rakamın çok daha üzerinde bir satışa sıcak baktığı bildirildi.
Barış Alper, 2023-24 sezonunu tüm kulvarlarda 70 maçla tamamlarken, 9 gol, 12 asistlik bir performans ortaya koydu.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İngiltere'de Arda Güler şaşkınlığı! 'Bu çocuk için limit gökyüzü'
Haberi Görüntüle










VAN DIJK'I HAYRAN BIRAKTI
Hollandalı yıldız futbolcu Virgil van Dijk, Türkiye maçında Barış Alper Yılmaz'ın gösterdiği performansın ardından dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.
Barış Alper Yılmaz'ın ele avuca sığmaz bir oyuncu olduğunu belirten Virgil van Dijk, "İyi başladık, topa sahip olduk. Türkiye biraz geride kalmıştı. Sonrasında Türkiye golü attı. Arda Güler'in çok güzel bir pasıyla gol geldi. Biz sonrasında sakin kaldık ve ikinci yarıya başladık. Çok çalıştık ama sonucu da aldık. Barış Alper Yılmaz sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak, gerçekten önemli bir oyuncu" diye konuşmuştu.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Fenerbahçe'de Jose Mourinho kuralları! Avusturya kampına damga vurdu
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Chosen
25
milliyet.com.tr

1Sources