EN

Galatasaray yeni sağ bekini buldu! İşte Guelo Doue için ödenecek bonservis

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Rennes forması giyen Guelo Doue için yeni teklifini sundu. İşte detaylar...











Galatasaray'da yeni sezon kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, orta saha ve sağ bek transferini bir an önce bitirmeyi hedefliyor.Haberin Devamı



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÖZEL | Hakan Çalhanoğlu'dan Vincenzo Montella'ya destek! 'Ülkem için ağladım'
Haberi Görüntüle




GÜNDEM DOUE
Galatasaray'ın sağ bek transferinde son dönemde öne çıkan isim Rennes forması giyen Guela Doue oldu. Aaron Wan-Bissaka transferinde Manchester United'ın inadını kırmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar, rotayı tamamen Doue'ye çevirmiş durumda.






RENNES İLE İLK TEMAS OLUMSUZDU
Galatasaray’ın sağ bek transferinde en çok istediği isimlerden biri Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes forması giyen Guela Doue’ydi. Cim Bom daha önce 1 senelik kontratı kalan 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilmek adına kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli önermişti. Ancak yapılan bu teklif reddedildi.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a Liverpool talip! İstenen bonservis belli oldu
Haberi Görüntüle




İŞTE YENİ TEKLİF!
Hâl böyle olunca Galatasaray cephesi ise teklifini yükseltti. Sarı-Kırmızılılar, söz konusu rakamı 7 milyon Euro’ya kadar çıkardı. Fransız ekibinin bu öneriye sıcak baktığı belirtilirken transferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına! Sözleşmeye Salih Uçan kriteri
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Chosen
151
milliyet.com.tr

1Sources