EN

Wanda Nara, Icardi'yi takipten çıktı! Boşanıyorlar mı?

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara, yıldız futbolcuyu sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı. Dış basına yansıyan iddialara göre Nara, başarılı sporcuya boşanma davası açtı.











Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi (30), Arjantin’de eğlence dünyasının aranan bir figürü olan Wanda Nara (37) ile 2014'te aşk yaşamaya başlamıştı.Haberin Devamı
Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini almıştı. Boşanmanın ardından ünlü futbolcuyla ilişkisi başlayan Wanda, Mauro'dan iki çocuk sahibi daha olmuştu.

'BOŞANMA' İDDİALARI GÜNDEMDE!
Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Ciudad Magazine'in iddiasına göre ünlü futbolcuya boşanma davası açtı.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı! 'Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı'
Haberi Görüntüle




"BU KARARI UZUN ZAMANDIR VERMEK İSTİYORDU"
Arjantin basınına açıklama yapan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için, " Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi." ifadelerini kullandı.






TAKİPTEN DE ÇIKTI
Arjantinli model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi bıraktı. Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Icardi ise Nara'yı takip etmeye devam ediyor.Haberin Devamı






BOŞANMA SEBEBİ BAŞKA BİR AŞK MI?
Bir dönem Wanda Nara, Icardi'den ayrılır ayrılmaz nispet yapar gibi L'Gante'nin klibinde oynamış, müstehcen görüntüleri gündem olmuştu. Dış başında yer alan iddialara göre; 10 yıllık ilişkiyi sona getiren kişi çiftin daha önce de büyük bir kriz yaşamasına sebep olan şarkıcı L'gante olduğu söyleniyor.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Wanda Nara: Mauro ile tanıştığımızda çok gençti, onu çok kıskanıyordum!
Haberi Görüntüle

Bütün xəbərləri reklamsız oxumaq üçün

Günlük ölkədə baş verən xəbərləri bizdən izlə.

Chosen
48
1
milliyet.com.tr

2Sources